Kanin sidan


Tillbehör till kaninen*kaninbur
*Vattenflaska
*Matskål av tex keramik
*Mineralsten
*Hö
*Spån eller kattsand
*Torrfoderblandning
*Toalettlåda

Plastskålar är inte alltid så bra till din kanin, då de lätt välter. Kaninmatskålar tillverkas bla i keramik eller porslin. Vattenflaskor är bra för att kaninen ständigt har tillgång till rent vatten. I en öppen skål blir det lätt nedsmutsat. När kaninen ska röra sig fritt i bostaden behöver du en toalettlåda. Där kan kaninen vänja sig vid att göra sina behov i. Kattsand är bra att ha i toalettlådan. Kattsanden binder både vätska och lukt.

Läs under Kaninburar hur stor kaninburen ska vara. Det finns olika regler beroende på hur stor kaninen är. I Kaninburen behövs något slags underlag som suger upp kisset tex spån eller papperspellets. Halm är bra att ha i buren som kaninen kan värma sig i. Hö är kaninens basmat som kaninen behöver fri tillgång till. Det samma gäller Kaninens behov av rent vatten. Pellets och grönsaker behöver kaninen också. Grenar är bra att ge kaninen. Kaninen har ett behov att gnaga för deras tändes skull.

Kaniner
Kaninbilder
Kaninblogg

Kaniner som husdjur
Att tänka på när du köper kanin

Kaninraser
En eller två kaniner

Tillbehör till kaninen
Kaninskötsel för utekaniner och innekanin
Kaninmat
Kaninens klor och tänder
Kaniner blir rumsrena

Kaninhoppning
Tillbehör till kaninhoppning
Träna kaninen i kaninhoppning
Regler vid kaninhoppning
Lek med din kanin

Kaninutställningar

Sjukdomar hos Kaniner
Kaninnamn

kaninbur
Om oss
Kaninforum

Hitta Kaninuppfödare

Copyright © Kaninsidan.se | Page: Tillbehör till kaninen | Kaninsidan.se avser inte att vara en heltäckande sida om kaniner. Vi tar inte ansvar för eventuella fel. Bilder och annat från vår sida får ej användas av andra förutom på kaninsidan.se